علوم پزشکی » بهداشت عمومی
تعداد مشاهده:
10152
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 27
حجم فایل:159
کیلوبایت
دانلود
پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی
پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی
دسته بندي : علوم پزشکی » بهداشت عمومی
جزئیات و دریافت
توضیحات:دانلود پاورپوینت با موضوع انواع روشهای طبخ مواد غذایی،در قالب ppt و در27 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است .عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود.مدت زمان پخت ماده غذاييمقدار مايع مورد استفاده براي طبخ ماده غذاييمدت زماني كه غذا داغ نگه داشته مي شود يا در معرض هواي آزاد قرار مي گيرد تا مصرف شود.انواع روشهاي پخت:جوشاندن (BOILING)نيم جوش كردن (SIMMERIN)آب پز (POACHING)بخار پز كردن(STEAMING)بلانچ (BLANCH)پختن در زودپز(PRESSURE COOKING)پختن در مايكروويو MICROWVING):)آرام پز كردن (BRAISE)تفت دادن (SAUTEING)سرخ كردن معمولي (PAN FRYING)سرخ كردن عميق (DEEP FRYING)بريان كردن(POASTING)كباب كردنو . . .فهرست مطالب:مقدمهانواع روشهاي پختروشهاي حرارت مرطوببخار پز كردنتوضیحات روش های:جوشاندنسرخ كردن عميقكباب كردنو . . .
دسته بندی: علوم پزشکی » بهداشت عمومی
تعداد مشاهده:
10152
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 27
حجم فایل:159
کیلوبایت
قیمت:
31,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
محتوای فایل دانلودی:
در قالب ppt و در 27 اسلاید، قابل ویرایش.
برچسب ها:
روش های پخت غذاغذای سادهغذا روی آتشپخت غذا در جنگلغذاهای آتیشیغذاهای ذغالی در طبیعتغذاهای اتیشیطرز تهیه غذاهای خوشمزه و جدید
روش های پخت غذاغذای سادهغذا روی آتشپخت غذا در جنگلغذاهای آتیشیغذاهای ذغالی در طبیعتغذاهای اتیشیطرز تهیه غذاهای خوشمزه و جدید