پاورپوینت بررسي تثبيت و تورم خاك رس گرگان توسط گياه بامبو کشاورزی و زراعت + فنی و مهندسی

فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت تعداد مشاهده: 9087 مشاهده فرمت فایل دانلودی:.zip فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحات: 31 حجم فایل:476 کیلوبایت

دانلود

پاورپوینت بررسي تثبيت و تورم خاك رس گرگان توسط گياه بامبو

پاورپوینت بررسي تثبيت و تورم خاك رس گرگان توسط گياه بامبو دسته بندي : فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت با موضوع بررسي تثبيت و تورم خاك رس گرگان توسط گياه بامبو، در قالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:براي احداث هر سازه بايد اعضا‍ء به گونه اي طراحي شوند كه تحمل بارهاي وارده را داشته باشند. بار وارده از طريق سازه به زمين (خاك) وارد مي‌شود. بنابراين لازم است خاك نيز تحمل بارهاي وارده از طرف سازه را داشته باشد. همه خاك‌ها اين توان را ندارند. بنابراين بايد روشي اتخاذ نمود كه وضعيت خاك از ديدگاه ظرفيت باربري، مقاومت برشي و نشست بهبود يابد. به اين منظور، روش‌هاي زيادي در رابطه با تثبيت خاك مورد بررسي قرار گرفته است. در اين تحقيق هم با اضافه كردن درصدهاي مختلف بامبو به خاك و آزمايش‌هاي مكفي و بررسي موارد فوق الذكر اين نتيجه حاصل مي‌شود كه با افزودن درصدهاي مختلف بامبو به خاك مقدار بامبو بهينه حدود 4% وزني مي‌باشد كه با افزايش آن ظرفيت باربري، مقاومت برسي و نشست بهبود مي‌يابد.انگيزه و دلايل و روش‌هاي تثبيت خاك:خاك طبيعي محل عمليات ساختماني هميشه براي اهداف موردنظر كاملاً مناسب نمي‌باشد و خواص مكانيكي خاك چه به عنوان مواد زيربنا و چه به عنوان ماده پر كننده خاكريز سد و غيره با توجه به اهميت سازه و انتظار ما از آن و ديگر شرايط مربوط به سازه بايستي بهبود يافته و اصلاح گردد.به عنوان نمونه در نهشته‌هاي دانه‌اي، خاك طبيعي ممكن است خيلي شل باشد و نشست الاستيگ زيادي از خود نشان دهد. در چنين حالتي لازم است كه قبل از احداث سازه، خاك متراكم شود تا وزن مخصوص و در نتيجه مقاومت برشي آن افزايش يابد.و . . .فهرست مطالب:چكيدهدلايل و روش‌هاي تثبيت خاكانگيزه و دلايل و روش‌هاي تثبيت خاكتثبيت خاك‌ها بوسيله حرارتتثبيت خاك بوسيله رزين‌هاتثبيت خاك بوسيله مواد شيمياييتثبيت خاك با قير و مشتقات آنتثبيت خاك بوسيله تزريقگياه بامبومعرفي گياه بامبوخواص مهندسي بامبومقاومت كششيمقاومت فشاريمقاومت برشيمقاومت خمشيروش‌هاي اختلاط خاك رس و بامبواختلاط در طول راهاختلاط الياف بامبو و خاك دسته بندی: فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت تعداد مشاهده: 9087 مشاهده فرمت فایل دانلودی:.zip فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحات: 31 حجم فایل:476 کیلوبایت  قیمت: 31,000 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل محتوای فایل دانلودی: در قالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش. برچسب ها: گل بامبو و شانسقیمت گیاه بامبوخرید گل بامبوخواص گل بامبوگل بامبو نشانه چیستگیاه بامبو در خاکغذای بامبوتکثیر بامبو

گل بامبو و شانسقیمت گیاه بامبوخرید گل بامبوخواص گل بامبوگل بامبو نشانه چیستگیاه بامبو در خاکغذای بامبوتکثیر بامبو

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در gift
  • تم پاورپوينت حرفه ای رشته شیمی شیمی + علوم پایه
  • قالب پاورپوينتتم پاورپوينتقالب پاورپوينت شیمی تم پاورپوينت شیمیقالب پاورپوينت حرفه ای شیمیتم پاورپوينت حرفه ای شیمی
  • پاورپوینت آفت کش ها و کنترل شیمیایی "آفات" کشاورزی و زراعت + فنی و مهندسی
  • آفت کشکنترل شیمیاییآفاتآفت شیمیاییفرمولاسیون
  • قرارداد دلالی و حق العملکاری اقتصاد + علوم انسانی
  • قرارداد دلالی و حق العملکاری قرارداد دلالی قرارداد حق العملکاری شروط حق العملکاری فرآیند اجرای قرارداد
  • جزوه آموزش جامع درس پنج انگلیسی هفتم زبانهای خارجی + علوم انسانی
  • جزوه آموزشی درس پنج انگلیسی سال هفتمتدریس درس پنجم زبان هفتمآموزش درس 5 انگلیسی هفتمجزوه آموزشی زبان انگلیسی هفتم درس پنجدرس پنجم زبان انگلیسی سال هفتمتدریس زبان هفتم درس 5آموزش درس پنجم انگلیسی هفتمدرس 5 زبان سال هفتمزبان هفتم درس پن
  • اسلاید مفاهیم پایه در نظریه نوین پرتفوی حسابداری + علوم انسانی
  • مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته مفاهیم پایه در نظریه نوین پرتفوی فصل سوممدیریت سرمایه گذاری پیشرفته دکتر راعیرضا راعی و احمد پویان فرنظریه نوین پرتفویدکتر رضا راعیدکتر احمد پویان فرشیوه های ارزیابی و انتخاب سهامتجزیه و تحلیل بنیادیفرا
  • خلاصه فصل هفتم از کتاب نظارت و ارزشیابی در ورزش : الگوی ارزشیابی CIPP تربیت بدنی + علوم انسانی
  • نظارت و ارزشیابیارزشیابیالگوی سیپخلاصه فصل هفتم نظارت و ارزشیابی در ورزش دکتر عبدیشعبانی مقدمدکتر محمدرضا برومندبررسی نظام پیشنهادات الگوی ارزشیابی سیپ CIPP

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *