علوم پایه » زیست شناسی
تعداد مشاهده:
8881
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 23
حجم فایل:202
کیلوبایت
دانلود
پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک
پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک
دسته بندي : علوم پایه » زیست شناسی
جزئیات و دریافت
توضیحات:پاورپوینت با موضوع تکنولوژی پرو بیوتیک، در قالب ppt و در 23 اسلایذ، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:تکنولوژی پروبیوتیکیکی از وظایف مهم پروژه فایر (Fair) 1028-96 T (نمایش تغذیه ای پروبیوتیک بطور عملی) نمایش امکان تولید بوسیله یک مقیاس راهنما، پروبیوتیک غذاهای لبنی قابل قبول مصرف کنندگان ارپایی بوده است. در پروژه لاکتوی سیلوس های مختلف SPP و بی فئوباکتریوم SPP، نژاد مناسبی رابرای ارگانیسم های پروبیوتیک نشان داده است. کشت میکروبی با روشهای استاندارد تولید می شود و اجتماعات سلولی بالا و ماندگاری خوب در طول ذخیره سازی در دماهای پایین نشان می دهد. شروع کنندگان کشت در تولید چندین نوع مختلف پروبیوتیک غذاهای لبنی استفاده می شدند. تحت شرایط نژاد پروبیوتیک ممکن است به عنوان تنها عامل ترش شدن در شیر استفاده شود. بهر حال در برخی مواد استفاده از کشت میکروبی بهتر پشتیبانی می شود. فرآورده های لبنی پروبیوتیک داشتن مشخصه های خوب ارگانولیپتیک (محرک) نشان داده اند و ماندگاری ارگانیسم های پروبیوتیک در طول عمر قفسه ای محصولات عالی است. بقاء و شمار سلولهای پایدار باکتری پروبیوتیک وابستگی های متفاوتی به نژادها و سازندگان دارند. جامعه علمی نیز توجه شایانی به شناسایی درست نژادهای پروبیوتیک کرده است. برای حفظ اطمینان در فرآورده های پروبیوتیک تمرکز دادن پایدار خوب باکتری در محصولات مصرف کننده در طول عمر قفسه ای شان مهم است. بعلاوه طعم خوشایند و بافت جذاب فرآورده های لبنی، توجه به پیام سلامتی فرآورده ضروری است.و . . . .فهرست مطالب:تکنولوژی پروبیوتیکعمل کشت منجمد و خشک شده – منجمد شدهتهیه اینوکولوم (باکتری)عمل فرایند کشت شروع کنندهمشخصه های تخمیر شیر از نژادهای پروبیوتیک prکشت های شروع کنندهآنالیزهای انتخابی شمارش پروبیوتیکتولید و ارزیابی فرآورده های شیری تخمیریثبات ذخیره سازی کشت هاپایداری کشت های منجمد شدهپایداری کشت های خشک شده – منجمدمشخصه های تخمیری شیرپروبیوتیک به عنوان شروع کننده انحصاریرشد در مجموعه کشت های پشتیبانیتکنولوژی و مشخصه های حسی فرآورده های تخمیریبحث و گفتگو و نتیجه گیری
دسته بندی: علوم پایه » زیست شناسی
تعداد مشاهده:
8881
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 23
حجم فایل:202
کیلوبایت
قیمت:
31,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
محتوای فایل دانلودی:
در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش.
برچسب ها:
محصولات پروبیوتیک در ایرانخرید قرص پروبیوتیکپروبیوتیک طیورپروبیوتیک قناریمنابع پروبیوتیکمیوه های حاوی پروبیوتیکعلائم کمبود پروبیوتیکپروبیوتیک ماست
محصولات پروبیوتیک در ایرانخرید قرص پروبیوتیکپروبیوتیک طیورپروبیوتیک قناریمنابع پروبیوتیکمیوه های حاوی پروبیوتیکعلائم کمبود پروبیوتیکپروبیوتیک ماست